3 TokAt ile başarıya ulaşma

3 TokAt ile başarıya ulaşma…

DÜĞÜNÜMÜZ…Hayatımızın en özel günü..Bir genç kızın 5 yaşından beri hayal ettiği  o gün işte bugün…Evet bu özel günü daha özel kılıp,misafirlerimizin bu geceden gülümseyerek ve ne kadar güzel bir geceydi diyerek ayrılmalarını istiyorsunuz..
1.TOKAT: Görsel Show:

Davetliler ;
ilk tokadı salon kapılarının açıldığı an yemeli..Çiftlerin kimliklerine uygun ambiyans dekorları, kaliteli çiçekler , görüş alanını engellemeyecek masa ortası  dekorları, olmazsa olmaz mumlar , doğru ışık ve kaliteli bir giriş müziği ile amacımıza ulaştık..Biiiiirrrr..

Evettt masalara oturuldu…Herkes etrafına bakıyor.. Aaaa falanca şunu giymiş, çiçekler muhteşem, peçetelikler çok değişik, bu salona beyaz çok yakışmış gibi fısıltılar…içecek servisleri yapıldı..Herkes aç.. İşte ..Misafirlerimize sıcak,kaliteli, temiz, ter kokmayan garsonlar ile  kusursuz yapılacak bir yemek servisi ile 2. Tokadı atmış durumdayız..ikiiiiiiii

Yemekler yendi..Sohbetler edildi. O ana kadar her şey muhteşem.. Şimdi sıra geldi gecenin anlam ve önemine..EĞLENCE..
Ortamı koklayan, davetli kitlesine hakim,nerede hangi parçanın çalınacağını bilen , alkol durumuna göre geceyi bitirme sorumluluğunu alabilecek iyi DÜĞÜN dj’leri..
3. Ve en son tokadı atmamıza yardımcı son insanlar…
Unutmayın.. Güzel bir düğünün özeti mekanı terkederken herkesin ağzında” ne güzel eğlendik, süper bir geceydi” olmalı.. Buda üüüüçççç:)

Neslihan Hoşcan

This entry was posted in Genel.

Bir cevap yazın